02 August 2008

personal note of changing circumstaces

Lopetin työt kirjakaupassa eilen.

Pelottava, mutta oikea ratkaisu. Nyt ollaan sitten kokopäiväisesti taiteilijaa, kun näyttää siltä, että kukaan ei Fairbanksissä tarvitse introverttiä piirtäjää. Työ itsessään oli ihan mukavaa, mutta vähän yksitoikkoista (puhumattakaan siitä, että työvuorolistassa olin aina ja ikuisesti viikonloppuvuorossa). Jason on luultavasti tyytyväinen, etten enää saa henkilökunta-alennusta kirjaostoksistani (tätä tosin kompensoin ostamalla tavallista enemmän kirjoja viimeisen viikon aikana). Kirjahyllytila on taas loppumassa.

Palkkaa saattaa tosin tulla ikävä. Tosin, jos oikein tiukka paikka tulee, niin Fred Myers tarvitsee aina kärryntyöntäjiä.

++++

I quit working at the bookstore yesterday. I left with mixed feelings; scared of future, sad to leave great co-workers behind, but happy to be drawing full-time again. I just have to treat drawing as a career and see where it takes me.

Jason is propably happy that I cannot get any discounts on books anymore. He thinks that our place is overflowing with books, I think we still have plenty of room to install more bookcases.

3 comments:

Anonymous said...

Onnea uudesta toimenkuvasta! Hienoa että uskalsit lähteä.

Heike said...

Yeah - Congratulations! I know you will do great!!

inari said...

Kiitos and thank you.

At least my frieds believe in me, even if I don't.

I am a bit less scared today.